Simtim adesea nevoia de relaxare la sfarsit de saptamana sau in concedii, alaturi de familie sau prieteni. Cadrul natural este cel care ne reda energia, iar o baza de agrement reprezinta mediul ideal de destindere.

Un astfel de loc este Golden Times Resort, aflata foarte aproape de Bucuresti, pe malul lacului Buftea. Amplasata intr-o zona superba, bogata in vegetatie, se intinde pe aproximativ 3 hectare si ofera multiple posibilitati de distractie, relaxare si petrecere a timpului liber.

Va punem la dispozitie o piscina moderna, dotata cu 150 de sezlonguri, umbrele de soare, pool-bar cu bauturi de tot felul.

Exista numeroase locuri unde va puteti bucura de o gastronomie excelenta: Restaurantul Golden Times, Pizzeria Golden Times, Terasa Golden Pool pe marginea piscinei, Terasa Lac Buftea, o superba locatie pe malul lacului. Mancaruri apetisante, bauturi bune, pizza coapta in cuptor cu lemne, un adevarat rasfat culinar.

Pentru evenimentele unice din viata dumneavoastra va stau la dispozitie luxoasele saloane: Salonul Golden Times si Salonul Aqua.

Si pentru iubitorii de miscare si sport exista oferte generoase, volei beach, ciclism, tenis de masa, pescuit, iar pentru copii un frumos teren de joaca.

Va asteptam in oaza noastra de verdeata cu distractii, miscare, liniste.