Restaurantul complexului turistic Golden Times Resort face parte din categoria celor cu meniu a la carte si functioneaza practic ca un restaurant normal. Zona de “Food &Drinks” include mai multe locatii si anume: Restaurantul Golden Times, Pizzeria Golden Times, Terasa Golden Pool si Terasa Lac Buftea. Acestea reprezinta si un loc de intalnire apreciat de multi actori romani si realizatori TV, studiourile cinematografice fiind aproape.

Mancarea este excelenta, preparata cu ingrediente care dau multa savoare si arome deosebite felurilor, indiferent ca sunt aperitive, feluri principale sau deserturi. Curatenia, promptitudinea si amabilitatea personalului dau o inalta clasa locului. De asemenea, puteti savura o cafea buna, bauturi fine, o bere sau un vin rece, dupa pofta inimii!

Restaurantul Golden Times este de o eleganta si o curatenie ireprosabile, poate gazdui confortabil pana la 140 de persoane, putand fi complet personalizat in functie de nevoile clientilor, de specificul evenimentului si de tematica petrecerii.Va vom astepta cu multe surprize si bunatati!

Solicita Oferta Organizare Eveniment
Completati campurile marcate