Cazare

Va punem la dispozitie 48 de locuri de cazare in 12 bungalouri moderne, fiecare cu cate 2 camere, 2 paturi, baie cu dus, TV LCD(ecran plat), terasa proprie, intrare privata. Serviciu zilnic de menaj.

Detalii

Restaurant Golden Times

Restaurantul Golden Times este o locatie moderna, eleganta,unde principala grija a noastra este satisfacerea tuturor gusturilor gastronomice ale ospetilor. Veti fi serviti prompt si ireprosabil.

Detalii

Pizzeria Golden Times

Pizzeria noastra va va delecta cu gustul, varietatea, aromele si retetele originale de pizza. Toate tipurile de pizza au un gust unic, deosebit, fiind pregatite in cuptor cu lemne.

Detalii

Salonul Golden Times

Pentru evenimente deosebite va punem la dispozitie Salonul Golden Times care poate gazdui confortabil 150 de persoane, in lux si eleganta desavarsite. Interioarele amenajate cu mult bun gust va asteapta.

Detalii

Salonul Aqua

Salonul Aqua este la fel de primitor, elegant si luxos. Ofera un spatiu generos pentru 100 de persoane, care vor petrece clipe unice intr-o atmosfera minunata, iar amintirile vor fi de neuitat.

Detalii

Terasa Golden Pool

Aflata langa piscina, Terasa Golden Pool are o capacitate de 100 de locuri, este moderna, cocheta si de bun gust. Puteti sa va racoriti cu diferite bauturi, lua masa sau pur si simplu sa savurati o cafea buna.

Detalii

Terasa Lac Bufteaa

Langa lacul Buftea se afla Terasa Lac Buftea, avand locuri pentru 200 de persoane si o vedere minunata a superbului peisaj. Un loc cu multa vegetatie, copaci si flori, mancare si bauturi excelente si o servire pe masura.

Detalii

Piscina ~ Plaja Privata

Pentru zilele toride de vara, in complexul nostru exista o piscina la standarde europene, cu 150 de sezlonguri, umbrele de soare si apa incantatoare. Un barulet cochet asigura reimprospatarea dumneavoastra cu bauturi, cafele sau mici gustari.

Detalii

Agrement

Ne dorim ca dumneavoastra sa fiti cat mai relaxati, multumiti si plini de energie, de aceea exista multe posibilitati de agrement. Puteti juca volei beach, practica ciclismul, tenisul de masa sau pescuitul.Copiii vor fi incantati de terenul de joaca.

Detalii